вівторок, 7 листопада 2017 р.

Човники з перцю фаршировані сиром


Є страви, у яких шлях потрапляння в блог набагато довший, аніж у інших. Найчастіше так виходить, через те, що немає фінальних світлин. Це трапилося й з цією стравою. Спочатку я довго збиралася приготувати цю закуску і коли цей грандіозний день нарешті настав, у мене не було достатньо часу для покрокових фото та й до фінльної фотосесії не дійшло, бо все з'їли:). Тож десь за півроку, а то й більше приготувала перці ще раз. Цього разу всі пазли склалися.
Інгредієнти: 3 болгарських перці середнього розміру, оливкова олія, 400 г домашнього сиру, 2 ст. л. соєвого соусу, сушена шавлія, чебрець, сіль, перець за смаком, 12 слайсів бекону.

Перці помити, розрізати на 4 частини, залишивши хвостик. Видалити насіння та перетинки. 

Змастити перці оливковою олією та викласти на деко. Пекти в розігрітій до 200 градусів духовці 10 хвилин.

В миску перекласти сир, сіль, перець, трави, соєвий соус, збити все блендером до однорідної маси. 

Викласти начинку в напівготовий перець. 

Кожен човник обгорнути беконом і знову поставити на деко. 

Пекти в розігрітій до 200 градусів духовці 20-25 хвилин. 



І кілька зауважень, не варто начиняти човники великою кількістю сиру, бо під час випікання може потекти. Також загортаєте бекон, ховаючи кінці під низ перцю.



Рецепт цієї страви підглянула у передачі "Все буде добре", вона настільки мені сподобалася, що не давала мені спокою десь впродовж року. А вона таки смачна. Поєднання м'ясистого перцю, ніжної сирної начинки та бекону - вдале і дуже смачне.



Така закуска стане окрасою свчткового столу з будь-якої нагоди. Оригінально, ситно, красиво і смачно!

Немає коментарів:

Дописати коментар